§ 2 Kahden (2) palveluohjaajan viran täyttäminen (ID 977), Arviointitiimi (palveluohjaus ja kotiuttaminen)

Lataa 

VAKEDno-2023-3068

Päätöspäivämäärä

23.8.2023

Päätöksen tekijä

Arviointitiimin esihenkilö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaisesti aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Kaksi (2) palveluohjaajan virkaa on ollut haettavana 17.07.2023 - 07.08.2023 (www.vakehyva.fi ja te-palvelut.fi -sivuilla) vakinaisena täytettäväksi 04.09.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteen alkaessa palveluohjaajat työskentelevät Vanhusten palvelujen toimialan, Kotona asumisen palvelujen palvelualueen, Neuvonnan ja asiakasohjauksen Arviointitiimissä (Palveluohjaus ja kotiuttaminen) hoitaen palveluohjaajalle määriteltyjä tehtäviä. 

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palveluohjauksellisesta työstä, palvelutarpeen-, RAI- ja toimintakyvyn arvioinnista ja päätöksenteosta sekä paineen- ja muutoksensietokykyä. Eduksi luetaan hyvät ict-taidot, kokemus Apotin käytöstä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ammatillisuus, joustavuus ja kehittämismyönteisyys.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kaksikymmentäkuusi (26) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täyttivät yhdeksäntoista (19) henkilöä. Ensimäiselle haastattelukierrokselle kutsuttiin seitsemän (7) henkilöä, joista kaksi (2) perui osallistumisen haastatteluun. Toiselle haastattelukierrokselle kutsuttiin neljä (4) hakijaa. Haastattelut suorittivat Arviointitiimin esihenkilö Miia Koski, palveluohjaaja Päivi Metsojoki ja palveluohjaaja Sanna Saaristo.

Hakemuksen, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtäviä hakeneista henkilöistä **********ja********** täyttivät parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

Päätös

Päätän valita toiseen palveluohjaajan virkaan **********04.09.2023 alkaen toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla ja toiseen palveluohjaajan virkaan ********** 25.09.2023 alkaen toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla. 

Allekirjoitus

Miia Koski, toimintayksikön esihenkilö

Organisaatiotieto

Kotona asumisen palvelut