§ 44 Hyväksyminen tehostetun palveluasumisen palvelusetelipalveluntuottajaksi: Hoitokoti Päiväkumpu Oy, Villa Vuoranta

Lataa 

VAKEDno-2023-3096

Päätöspäivämäärä

24.8.2023

Päätöksen tekijä

Laadunvalvonnan päällikkö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hallintosäännön 36 §:n mukaan laadunvalvonnan päällikön toimivaltaan kuuluu päättää palveluntuottajan hyväksymisestä ja hyväksymisen peruuttamisesta palvelusetelipalveluntuottajaksi.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue hyväksyy ne yksityiset palvelujen tuottajat, joiden palvelujen maksamiseen asiakas voi käyttää kunnan myöntämää palveluseteliä. Hyväksyminen tehdään palveluntuottajien hakemusten pohjalta. Hakemuksissa on määritelty palvelusetelillä järjestettävien palvelujen tuotteet ja palvelujen ehdottomat kriteerit, jotka tulee täyttyä. Kaikki hakemuksissa mainitut ehdot ja voimassa olevat säädökset täyttävä palveluntuottajan toimintayksikkö voidaan hyväksyä palvelusetelituottajaksi. Saman palveluntuottajan kaikkien erillisten yksiköiden on täytettävä hakemus.

Kaupunki voi peruuttaa hyväksymisen ja poistaa palveluntuottajan hyväksyttyjen palveluntuottajien listalta, mikäli kaupunki lopettaa palvelujen järjestämisen palvelusetelillä tai muuttaa palvelusetelin käytölle asetettuja ehtoja, tai jos palveluntuottaja ei täytä hakemuksessa ja sen liitteissä mainittuja ehtoja, kriteerejä ja ohjeita.

Päiväkumpu Oy on jättänyt toimintayksiköstään Villa Vuoranta hakemuksen ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelipalveluntuottajaksi. Yksikkö sijaitsee Helsingissä. Palveluntuottajan yksikkö ja sen toiminta täyttää palveluseteliyrittäjille asetetut kriteerit ja voimassa olevat säädökset. Hakemuksellaan palveluntuottaja sitoutuu palvelusetelipalveluntuottajille asetettuihin ehtoihin.

Päätös

Hyväksyn Päiväkumpu Oy:n toimintayksikön Villa Vuorannan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palvelusetelipalveluntuottajaksi ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelussa.

Hyväksytyt palveluntuottajat ja yksiköt merkitään Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen palvelusetelituottajien rekisteriin, palveluntuottajan ilmoittamat yhteystiedot ja palvelun hintatiedot julkaistaan Palse.fi -järjestelmässä. Palveluntuottaja vastaa siitä, että tiedot ovat ajan tasalla.

 

Allekirjoitus

Heikki Ruotanen, laadunvalvonnan päällikkö.

Organisaatiotieto

Järjestämisen tuki