§ 32 Asiantuntija- ja kehittämispalveluiden järjestäminen 11.9.2023 alkaen

Lataa 

VAKEDno-2023-3329

Päätöspäivämäärä

8.9.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 30 §:n mukaan toimialajohtaja päättää alaistensa palvelualueiden jakautumisesta tehtäväalueisiin sekä toimintayksiköihin. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla konsernipalvelujen toimialajohtajan toimivaltaan.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 30 §:n mukaan hyvinvointialueen henkilöstöorganisaatio jakautuu toimialoihin, palvelualueisiin, tehtäväalueisiin ja toimintayksiköihin. Toimialaa johtaa toimialajohtaja, palvelualuetta johtaa palvelualuejohtaja, tehtäväaluetta johtaa tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikköä johtaa toimintayksikön esihenkilö.

 

Asiantuntija- ja kehittämispalveluiden palvelualueella on tähän mennessä ollut kaksi tehtäväaluetta ”asiantuntijapalvelut” ja ”kehittämispalvelut”. Asiantuntija- ja kehittämispalveluiden palvelualueella on tarkoituksenmukaista muuttaa tehtäväalueiden nimikkeitä vastaamaan paremmin palvelualueen perustehtäviä. Muutoksella tavoitellaan toimivia ja koherentteja tehtäväaluekokonaisuuksia, jotka palvelevat ja tukevat parhaalla mahdollisella tavalla palvelualueen toimintaa sekä hyvinvointialueen muita toimijoita ja ulkoisia sidosryhmiä.

 

Uudet tehtäväalueet ovat TKIO, joka pitää sisällään nykyisen kehittämispalvelujen kokonaisuuden ja henkilöstön sekä Hyte, järjestöt ja osallisuus, joka pitää sisällään nykyisen hyte-yksikön. Muutoksessa hoitotyön johtaja ja opetushoitajat sekä sosiaalityön johtaja eivät sijoitu kumpaakaan tehtäväalueeseen, vaan toimivat suoraan palvelualuejohtajan alaisuudessa.

Päätös

Päätän jakaa asiantuntija- ja kehittämispalveluiden palvelualueen kahteen tehtäväalueeseen:

  •        TKIO, joka pitää sisällään nykyisen kehittämispalvelujen kokonaisuuden ja henkilöstön;
  •        Hyte, järjestöt ja osallisuus, joka pitää sisällään nykyisen hyte-yksikön.

Allekirjoitus

Konsernipalvelujen toimialajohtaja, Mikko Hokkanen

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut