§ 33 Prosessikoulutuksen hankinta

Lataa 

VAKEDno-2023-3402

Päätöspäivämäärä

14.9.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 46 § mukaan palvelualuejohtaja päättää alle 1 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluhankinnoissa palvelualuejohtaja päättää kuitenkin alle 10 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Toimialajohtaja ja hyvinvointialuejohtaja päättävät tämän ylittävistä hankinnoista.

Kuvaus

Hankinnan kohde

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on tarve hankkia koulutus prosessien kehittämiseen ja täten pyytänyt tarjouksen prosessikoulutuksen koulutuskokonaisuuden hankinnasta Flovio Oy:ltä.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa organisaation prosessiajattelua ja -osaamista. Koulutus tapahtuu arviolta syyskuun 2023 ja helmikuun 2024 välisenä aikana. Koulutukseen osallistuu 25 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen konsernipalveluiden työntekijää. Koulutus koostuu kurssitehtävistä, niitä tukevista valmennuksista ja niiden välillä tiimeille tarjottavasta mentoroinnista. Koulutuksen sisältyy myös loppuseminaari.

Päätös

Päätän hankkia Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle Flovio Oy:n tarjouksen mukaisesti prosessikoulutuksen koulutuskokonaisuuden.

Kyseessä on kertahankinta ja hankinnan arvioitu arvo on noin 44 540 euroa (alv. 0 %), joten kyseessä on hankintalaissa (1397/2016) säädetyn kansallisen kynnysarvon alittavasta hankinnasta (pienhankinta), jonka vuoksi hankintaa ei kilpailuteta hankintalain mukaisesti.

Tämä päätös on ehdollinen siihen saakka, kun ylemmällä toimielimellä on mahdollisuus käyttää hallintosäännön 29 §:n mukaista otto-oikeuttaan. Sitova sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella, vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella.

Allekirjoitus

Mikko Hokkanen, konsernipalveluiden toimialajohtaja 

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue