§ 51 Laadunvalvonnan erityisasiantuntijan viran täyttäminen

Lataa 

VAKEDno-2023-3103

Päätöspäivämäärä

19.9.2023

Päätöksen tekijä

Laadunvalvonnan päällikkö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 51 §:n mukaan toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa tai muun alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla Valvonnan ja tuottajaohjauksen tehtäväaluepäällikölle.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
Heikki Ruotanen

Laadunvalvonnan erityisasiantuntijan virka on ollut haettavana 30.6.2023 asti osoitteissa www.vakehyva.fi ja www.mol.fi -sivuilla vakinaisena täytettäväksi mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.
Virkasuhteen alkaessa valittu työntekijä toimii Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen konsernipalveluihin kuuluvan Järjestämisen tuen palvelualueella. Laadunvalvonnan erityisasiantuntija toimii Valvonnan ja tuottajaohjauksen yksikössä laadunvalvonnan työtehtävissä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi osaamista ja tietämystä lastensuojelulaista ja lastensuojelun yksiköiden toiminnasta.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kahdeksantoista (18) henkilöä, joista yksi perui hakemuksensa. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella neljä (4) hakijaa. Kaikkiin haastatteluihin osallistuivat järjestämisen tuen johtaja Nina Linja sekä laadunvalvonnan sosiaalityöntekijä Johanna Kantojärvi. Lisäksi yhteen haastatteluun osallistui laadunvalvonnan päällikkö Heikki Ruotanen.
Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä Laura Silkkola täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Valintapäätöksessä painaa erityisesti valittavan kokemus ja osaaminen lastensuojelusta yksityisellä ja julkisella sektorilla sekä toimialan monipuolisesta tuntemuksesta.

Päätös

Päätän valita laadunvalvonnan erityisasiantuntijan virkaan Laura Silkkolan 1.9.2023 alkaen toistaiseksi.

Allekirjoitus

24.8.2023
Heikki Ruotanen
Laadunvalvonnan päällikkö

Organisaatiotieto

Järjestämisen tuki