§ 6 Palveluohjaaja

Lataa 

VAKEDno-2023-3417

Päätöspäivämäärä

19.9.2023

Päätöksen tekijä

Toimintayksikön esihenkilö, neuvonta ja asiakasohjaus alue 1

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 51 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Vuonna 2022 ennen toimialajohtajan virassaan aloittamista hyvinvointialuejohtajan toimivaltaan kuuluu päättää palvelualuejohtajien valinnasta. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön lähijohtajan toimivaltaan. 

Kuvaus

Lisätietoja antaa 
Kati Vuontisjärvi, toimintayksikön lähijohtaja  043 825 6376.  

Palveluohjaajan virka on ollut haettavana 15,8.2023-29.8.2023  määräaikaisena täytettäväksi 12.9.2023 tai tai sopimuksen mukaan mm. seuraavissa julkaisukanavissa:  Hyvinvointialueen Avoimet työpaikat -sivulla, TE-Palvelut, Rekrytointi.com,Duunitori, Kuntarekry sekä monet muut työpaikkasivustot.

Virkasuhteen alkaessa palveluohjaajana toimii Vanhusten palvelualueella neuvonta ja asiakasohjaus yksikössä, alue 1 hoitaen  seniorineuvonnan palveluohjaajalle määriteltyjä tehtäviä.  

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään valitulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja muuttuvissa asiakastilanteissa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä laajojen asiakokonaisuuksien hallintaan.

Luemme eduksi kokemuksen ikääntyneiden parissa tehtävästä työstä ja kyvyn hyödyntää monisektorista palveluvalikkoa asiakaskohtaisessa ohjauksessa. Lisäksi luemme eduksi ruotsinkielen taidon, koordinointikyvyn, Apotin käyttökokemuksen ja hyvät tietotekniset taidot.


Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä  kaksikymmentä (20) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täytti yksitoista (11) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella neljä (4) hakijaa. Haastattelut suorittivat lähijohtaja Kati Vuontisjärvi ja palveluohjaaja Rosita Isberg.

Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä ***** täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Valintapäätöksessä painaa erityisesti valittavan kokemus ikääntyneiden parissa tehtävästä neuvonnasta ja ohjauksesta. 

 

Päätös

Päätän valita ******* virkaan  9.10.2023 alkaen määräaikaisesti kuuden kuukauden koeajalla. 

Allekirjoitus

Kati Vuontisjärvi. toimintayksikön lähijohtaja

Organisaatiotieto

Kotona asumisen palvelut