§ 2 Sosiaaliohjaajan viran (ID 1030) täyttäminen

Lataa 

VAKEDno-2023-3414

Päätöspäivämäärä

18.9.2023

Päätöksen tekijä

Nuorten aikuisten sosiaalityön esimies

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kaksikymmentäkahdeksan (28) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täytti kaksikymmentäneljä (24) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella neljä (4) hakijaa. Haastattelut suorittivat yksikön vastaavat ohjaajat Henna Niininen ja Sanna Kärkkäinen. Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä Mina Arffman täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Valintapäätöksessä painaa erityisesti valittavan työkokemus ja haastattelussa esiin tuomansa ominaisuudet.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
Henna Niininen puh. 0405274413

Sosiaaliohjaajan virka on ollut haettavana 26.07.- 09.08.2023 www.vakehyva.fi , www.mol.fi sekä www.rekrytointi.com -sivustoilla vakinaisena täytettäväksi 10.08.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteen alkaessa sosiaaliohjaaja toimii aikuissosiaalityön palvelualueella neuvonnan ja taloudellisen tuen yksikössä hoitaen määriteltyjä tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus). Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi kykyä nopeaan päätöksentekoon ja monien samanaikaisten työtehtävien hallintaan.  Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn työryhmän jäsenenä. Sosiaaliohjaajan virassa tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kokemus päätöksenteosta, hakemusten ratkaisutyöstä ja ohjaus- ja neuvontatyöstä.

Päätös

Päätän valita sosiaaliohjaajan virkaan Mina Arffmanin 1.9.2023 alkaen toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

Henna Niininen
yksikön vastaava ohjaaja /sosiaalityön esimiehen sijaisena

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut