§ 34 Sosiaalityöntekijän määräaikaisen viran täyttämättä jättäminen (ID 1261)

Lataa 

VAKEDno-2023-4075

Päätöspäivämäärä

2.11.2023

Päätöksen tekijä

Sosiaalityön esimies

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävä haki yhteensä kolme henkilöä, joista kukaan ei täyttänyt kelpoisuusehtoja. Yksi hakija peruutti hakemuksen hakuajan jälkeen.

Virka jätetään täyttämättä kelpoisten hakijoiden puuttuessa.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
 Sosiaalityön esimies, Laura Lindroos, p.  040-4809056
 

Sosiaalityöntekijän virka on ollut haettavana ajalla 20.9 – 11.10.2023 (www.vakehyva.fi) määräaikaisena täytettäväksi ajalle 5.10-31.12.2023 tai sopimuksen mukaan.  

Virkasuhteen alkaessa sosiaalityöntekijä toimii aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialalla, aikuissosiaalityön palveluissa, idän tiimissä hoitaen sosiaalityöntekijälle määriteltyjä tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijä (lain 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Päätös

 

Päätän jättää sosiaalityöntekijän määräaikaisen viran täyttämättä kelpoisten hakijoiden puuttumisen vuoksi.

Allekirjoitus


Laura Lindroos                      
sosiaalityön esimies

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut