§ 3 Kivistön terveysaseman terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen 1.11.2023

Lataa 

VAKEDno-2023-3881

Päätöspäivämäärä

19.10.2023

Päätöksen tekijä

Ylilääkäri Martinlaakson terveysasema, terveysasemapalvelut 5

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56§ mukaan toimialajohtaja, palvelualuepäällikkö tai tehtäväalueen päällikkö tai toimiyksikön esihenkilö valitseen alaisensa henkilöstön.

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen, Terveysasemapalvelut 5-tehtäväalueella, Kivistön terveysasemalla on ollut avoinna terveyskeskuslääkärin virka.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Terveyskeskuslääkärin palkkaukseen on varauduttu käyttösuunnitelmassa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen hinnoittelukohdan LSLIST40 tason 10 mukaisesti mikäli valitulla ei ole suoritettuna yleislääketieteen erityiskoulutusta tai valittu ei ole toiminut laillistetun lääkärin tehtävässä yhteensä vähintään kolme (3) vuotta.

Päätös

Päätän valita Suomessa laillistetun yleislääketieteen erikoislääkärin Saara Sistosen terveyskeskuslääkärin virkaan hinnoittelukohdan LSLIST40 taso 10 mukaisesti 1.11.2023 alkaen. Hän omaa koulutuksensa, työkokemuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella parhaat edellytykset virkasuhteen menestykselliseen hoitamiseen.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian, viimeistään koeajan kuluessa.

Allekirjoitus

Toni Vuori, ylilääkäri

Organisaatiotieto

Terveysasemapalvelut 5