§ 2 Paloilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmien hankinta Tikkurilan valmius-asemalle

Lataa 

VAKEDno-2023-3892

Päätöspäivämäärä

19.10.2023

Päätöksen tekijä

Tilakeskuspäällikkö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 46 §:n mukaan palvelualuejohtaja päättää alle 1 miljoonan euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Hankinnasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla tilakeskuspäällikölle. 

Kuvaus

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen pelastuslautakunta päätti kokouksessaan 26.4.2023 § 20 Tikkurilan valmiusaseman pääurakoitsijan valinnasta. Pääurakoitsijaksi valittiin NRC Group Finland Oy.

 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on ostanut Tikkurilan valmiusasema -hankkeen rakennuttamispalvelut HUS Kiinteistöt Oy:ltä. Hankkeen urakkamuodoksi on valittu kokonaisurakka, johon sisältyy rakennusurakka (pääurakka), putki-, ilmanvaihto-, sähkö-, kojeisto-, varavoimakone-, jäähdytyslaite- ja Virve-järjestelmäurakka sekä työmaan johtovelvollisuudet ja työmaapalvelut. Hankkeen muut urakat toteutetaan ns. tilaajahankintoina rakennusurakan yleisten sopimusehtojen mukaisesti. Tilaajahankintoina toteutetaan mm. rakennusautomaatio- ja turvajärjestelmät, jotka hankintaan hyvinvointialueen hankintaohjeiden mukaisesti.

 

Hankkeen rakennuttajakonsulttina toimiva HUS Kiinteistöt Oy on Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen toimeksiannosta selvittänyt paloilmoitin- ja kamerajärjestelmien markkinatilannetta tuote-, hinta- ja laatutietojen sekä urakoitsijan toimitusvarmuuden osalta. Selvitysten perusteella on pyydetty tarjous Paratec Oy:ltä.

 

Hankinta alittaa hankintalain kansallisen kynnysarvon eikä näin ollen kuulu hankintalain soveltamisalaan.

Päätös

Päätän

  1. hyväksyä Paratec Oy:n antaman määrältään 28 580 euron (ei sisällä arvonlisäveroa) tarjouksen Tikkurilan valmiusaseman paloilmoitin- ja kameravalvontaurakasta ja
  2. todeta, että urakasta laaditaan erillinen sopimus.

Allekirjoitus

Pasi Salo, tilakeskuspäällikkö

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut