§ 1 Sosiaaliohjaajan viransijaisuuden täyttäminen, id 1169, Lapsiperheiden sosiaalityö

Lataa 

VAKEDno-2023-3827

Päätöspäivämäärä

24.10.2023

Päätöksen tekijä

Lapsiperheiden sosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä 1, palvelutarpeen arviointi

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä seitsemäntoista (17) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täytti kaksitoista (12) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella viisi (5) hakijaa, joista kolme peruutti hakemuksensa ennen haastattelua. Haastattelut suorittivat johtavat sosiaalityöntekijät Heli Ronimus ja Saara Sahlsten. Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä ********** täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

 

********** valintapäätöksessä painaa erityisesti valittavan työkokemus palvelutarpeen arvioinnin sosiaaliohjaajan tehtävistä sekä hyvät vuorovaikutus- ja työparitaidot, hyvät suositukset ja motivaation osoittaminen työtehtävää kohtaan.

 
Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 51 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla Lapsiperheiden sosiaalityön palvelujen sosiaalityön esimiehen toimivaltaan.

Kuvaus

Sosiaaliohjaajan viransijaisuus on ollut haettavana 31.8.2023-14.9.2023 www.vakehyva.fi ja www.mol.fi – sivuilla määräaikaisesti täytettäväksi 21.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan ja päättyen 14.3.2024.

Virkasuhteen alkaessa sosiaaliohjaaja toimii Perheitä tukevien palvelujen palvelualueella Lapsiperheiden sosiaalityön yksikössä hoitaen sosiaaliohjaajalle määriteltyjä tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 8§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi rikosrekisteriotteen esittämistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Eduksi luetaan reflektiokyky, asiakaslähtöinen ajattelu, vastuullinen työote ja tahtotila moniammatilliseen työskentelyyn.

Päätös

Päätän valita sosiaaliohjaajan viransijaisuuteen ********** 1.11.2023-14.3.2024 väliselle ajalle ilman koeaikaa.

Allekirjoitus

Heli Ronimus, Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön johtava sosiaalityöntekijä

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut