§ 13 Hankintapäätös VAKEDno-2023–3602 Neuropsykologisen konsultaatiopalvelun hankinta

Lataa 

VAKEDno-2023-3602

Päätöspäivämäärä

22.11.2023

Päätöksen tekijä

Perheiden ennalta ehkäisevien palvelujen palvelualuejohtaja

Päätöksen peruste

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Kuvaus

Asian valmistelija: hankinta-asiantuntija Tytti Holm

Kuvaus

Hankinnan kohteena on neuropsykologisen konsultaation hankinta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen psykologeille sekä toisen asteen psykologeille ajalle 1.1.2024 - 31.12.2025. Hankintaan sisältyy mahdollisuus jatkaa sopimuskautta kahdella (2) optiovuodella yksi (1) vuosi kerrallaan.

Tilaaja ei sitoudu tarjouspyyntöasiakirjoissa esitettyihin arvioihin hankintamääristä. Hankintasopimus ei sisällä määräostovelvollisuutta eikä tuota palveluntuottajalle yksinoikeutta myydä palvelua tilaajalle.

Hankinnan ennakoitu arvo sopimuskauden ajalle on noin 130 000 euroa.

Hankintamenettely

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on julkaissut 30.10.2023 tarjouspyynnön Tarjouspalvelu.fi ilmoituskanavassa. Hankintaan ei sovelleta hankintalakia, (1397/2016) sillä kysymyksessä on liitteen E mukaisen sosiaali- ja terveyspalveluiden kynnysarvon alittava hankinta.  

Tarjousten jättämisen määräaika oli 10.11.2023 klo 12.00.

Tarjousaikana tarjoajilla oli mahdollisuus esittää lisäkysymyksiä tarjouspyyntöön liittyen 26.10.2023 klo 12.00 mennessä.

Tarjousten jättämisen määräaikaan​ mennessä saapui yhteensä kahdeksan (8) tarjousta.

Tarjouksen jättivät seuraavat toimittajat:

·       ProNeuron

·       Silmuke Oy

·       Aivotaidot Oy

·       NepsyFocus Oy

·       Coronaria Psykiatria Oy

·       OY PJK Test House Ab

·       Punos Terveysverkostot Oy

·       Suomen Terveystalo Oy

 

Tarjoajien soveltuvuuden tarkastaminen

Tarjoajat ovat tarjouksessaan vakuuttaneet täyttävänsä tarjouspyynnössä asetetut soveltuvuusvaatimukset. Hankintayksikkö tarkastaa tarjouspyynnön mukaisesti vaatimusten täyttymisen valituilta toimittajilta ennen hankintasopimuksen allekirjoittamista.

Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus

Kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttäneiden tarjoajien tarjoukset täyttivät myös tarjouspyynnössä hankinnan kohteelle asetetut vähimmäisvaatimukset.

Tarjousvertailu

Valintaperusteena on kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, hinnaltaan halvin. Laatu on huomioitu tarjouspyynnössä toimittajalle asetetuilla korkeilla laatuvaatimuksilla.

Tarjoushinta pyydettiin esittämään erikseen yhden (1) 90 minuutin pituisen konsultaatiokerran osalta lähitoteutuksena tuotettavalle palvelulle sekä etätoteutuksena tuotettavalle palvelulle. Hinta oli ilmoitettava kiinteänä ilman arvonlisäveroa (ALV 0%). Tarjoajan vertailuhinta muodostuu tarjoushintojen keskiarvosta.

Tarjouskilpailun perusteella muodostetaan puitejärjestely vähintään viiden (5) siihen valitun kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen toimittajan kesken siten, että tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetty Tilaajan tarve ammattihenkilöiden määrästä ikäluokittain täyttyy. 

Toimittajat asetetaan etusijajärjestykseen siten, että kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehnyt Tarjoaja valitaan puitejärjestelyn ensisijaiseksi toimittajaksi ja seuraavat vähintään neljä (4) Toimittajaa sijoittuvat niin ikään tarjouksen kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisesti seuraaville sijoille.

Hintavertailu ilmenee liitteestä 1, vertailutaulukko.

Päätös

Päätän valita VAKEDno-2023-3602 / Neuropsykologisen konsultaatiopalvelun hankinnan puitejärjestelyyn seuraavat toimittajat:

1.       ProNeuron

2.       Silmuke Oy

3.       Aivotaidot Oy

4.       NepsyFocus Oy

5.       Coronaria Psykiatria Oy

Tämä päätös on ehdollinen siihen saakka, kun ylemmällä toimielimellä on mahdollisuus käyttää hallintosäännön 29 §:n mukaista otto- oikeuttaan. Sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella, vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella.

 

Hankintasopimus

Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.

Allekirjoitus

Mirja Varis, perheiden ennalta ehkäisevien palvelujen palvelualuejohtaja

Organisaatiotieto

Hankinta