§ 23 Jäsenesitykset terveyden tutkimuksen tutkimustoimikuntaan vuodelle 2024

Lataa 

VAKEDno-2023-4194

Päätöspäivämäärä

29.11.2023

Päätöksen tekijä

Terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 32 §:n mukaan toimialajohtajan toimivaltaan kuuluu päättää toimialansa vastuualueelle kuuluvien työryhmien jäsenten nimeämisestä sekä edustajien nimeämisestä toimialansa vastuualueelle kuuluviin yhdistyksiin sekä niiden kokouksiin, ellei kokous vaadi luottamushenkilön nimeämistä kokousedustajaksi. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla terveydenhuollon palvelujen toimialajohtajan toimivaltaan. 

Kuvaus

HUS-yhtymä on pyytänyt Vantaa ja Keravan hyvinvointialuetta nimeämään jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen terveyden tutkimuksen tutkimustoimikuntaan vuodelle 2024. 

Terveydenhuoltolain 61 §:n 3 momentin mukaan yhteistyöalueen hyvinvointialueiden on perustettava alueelleen yliopistotasoisen terveyden tutkimuksen tutkimustoimikunta, jossa on monitieteinen edustus yhteistyöalueen terveydenhuollon toimintayksiköistä.

Jäsenesityspyynnöissä on pyydetty huomioimaan, että toimikunnan kokoonpanon tulee olla monitieteinen. Lisäksi toimikuntaan on pyydetty esittämään ensisijaisesti dosentin pätevyyden tai tarvittaessa tohtorin tutkinnon omaavia jäseniä ja varajäseniä. Toimikunta asetetaan vuodeksi 2024.

Jäsenesitykset on pyydetty toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@hus.fi viimeistään 30.11.2023. Asia valmistellaan päätöksentekoon HUS-yhtymän yhtymähallituksen 18.12.2023 pidettävään kokoukseen.

Päätös

Päätän nimetä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ehdokkaat terveyden tutkimuksen tutkimustoimikuntaan vuodelle 2024 seuraavasti:

  • Varsinainen jäsen: Ylilääkäri, Hetti Kirves
  • Varajäsen: Erikoishammaslääkäri, Heidi Arponen

Allekirjoitus

Kati Liukko, terveydenhuollon palvelujen toimialajohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut