§ 71 Laadunvalvonnan erityisasiantuntijan viran täyttäminen

Lataa 

VAKEDno-2023-4249

Päätöspäivämäärä

13.11.2023

Päätöksen tekijä

Laadunvalvonnan päällikkö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 51 §:n mukaan toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa tai muun alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla Valvonnan ja tuottajaohjauksen tehtäväaluepäällikölle.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
Heikki Ruotanen

Laadunvalvonnan erityisasiantuntijan virka on ollut haettavana 13.10.2023 asti osoitteissa www.vakehyva.fi ja www.mol.fi vakinaisena täytettäväksi mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.
Virkasuhteen alkaessa valittu työntekijä toimii Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen konsernipalveluihin kuuluvassa Järjestämisen tuen palvelualueella. Laadunvalvonnan erityisasiantuntija toimii valvonnan ja tuottajaohjauksen yksikössä laadunvalvonnan työtehtävissä.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi aikaisempaa kokemusta ja osaamista työstä vanhuspalveluiden parissa. Erityiseksi eduksi katsottiin aikaisempi kokemus sopimus- palvelukohtaisesta laadunvalvonnasta sekä aikaisempi kokemus prosessien kehittämisestä.
Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä neljäkymmentäyksi (41) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella kuusi (6) hakijaa, joista yksi (1) perui hakemuksensa haastattelun jälkeen. Kaikkiin haastatteluihin osallistuivat järjestämisen tuen johtaja Nina Linja sekä laadunvalvonnan päällikkö Heikki Ruotanen.

Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen pohjalta tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä Jenni Keisu täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Valintapäätöksessä painaa erityisesti valittavan kokemus laadunvalvonnasta ja sen kehittämisestä. Hänellä on tarvittava osaaminen valvottavasta substanssista ja hänen kokemuksensa, osaamisensa ja koulutuksensa tukee kokonaisvaltaisesti viran hoitamista.

Päätös

Päätän valita laadunvalvonnan erityisasiantuntijan virkaan Jenni Keisun 1.12.2023 alkaen toistaiseksi.

Allekirjoitus

13.11.2023
Heikki Ruotanen
Laadunvalvonnan päällikkö

Organisaatiotieto

Järjestämisen tuki