§ 3 Kahden (2) palveluohjaajan viran täyttäminen (ID 1413), Arviointitiimi (palveluohjaus ja kotiuttaminen)

Lataa 

VAKEDno-2023-4332

Päätöspäivämäärä

17.11.2023

Päätöksen tekijä

Arviointitiimin esihenkilö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaisesti aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Kaksi (2) palveluohjaajan virkaa on ollut haettavana 27.10.2023 -​ 10.11.2023 (www. vakehyva.fi ja te-​palvelut.fi -​sivuilla) vakinaisena täytettäväksi 04.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen alkaessa palveluohjaajat työskentelevät Vanhusten palvelujen toimialan,​ Kotona asumisen palvelujen palvelualueen,​ Neuvonnan ja asiakasohjauksen Arviointitiimissä (Palveluohjaus ja kotiuttaminen) hoitaen palveluohjaajalle määriteltyjä tehtäviä. 

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali-​ tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palveluohjauksellisesta työstä,​ palvelutarpeen-​,​ RAI-​ ja toimintakyvyn arvioinnista ja päätöksenteosta sekä paineen-​ ja muutoksensietokykyä. Eduksi luetaan hyvät ict-​ taidot,​ kokemus Apotin käytöstä,​ hyvät vuorovaikutus-​ ja yhteistyötaidot,​ ammatillisuus,​ joustavuus ja kehittämismyönteisyys.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä kaksikymmentäkolme (23) henkilöä,​ joista kelpoisuusehdot täyttivät kuusitoista (16) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin viisi (5) hakijaa,​ joista yksi perui osallistumisensa haastatteluun. Haastattelut suoritti Arviointitiimin lähijohtaja Miia Koski.

Hakemuksen,​ työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtäviä hakeneista henkilöistä ********** ja ********** täyttivät parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Päätös

Päätän valita palveluohjaajien tehtäviin (2 kpl) 1.1.2024 alkaen toistaiseksi ********** ja **********.

Allekirjoitus

Miia Koski, Arviointitiimin lähijohtaja

Organisaatiotieto

Kotona asumisen palvelut