§ 4 Perheoikeudellisten palvelujen määräaikaisen lastenvalvojan viran täyttäminen 14.8.2023 alkaen

Lataa 

VAKEDno-2023-4343

Päätöspäivämäärä

21.11.2023

Päätöksen tekijä

Perheoikeudellisten asioiden yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em.  määräyksen nojalla toimintayksikön esihenkilön toimivaltaan. 

Kuvaus

Lisätietoja antaa:

Hanna Pantsu, 050 303 5507

Perheoikeudellisten palvelujen määräaikainen lastenvalvojan virka (virka koostuu lyhennettyä työaikaa tekevien viranhaltijoiden vakanssien käyttämättömistä päivistä/tunneista) on ollut täytettävänä määräaikaisesti ajalle 14.8.2023-31.3.2024. Määräaikainen virka ei ole ollut avoimessa haussa. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Toisen määräaikaisen lastenvalvojan viran haun yhteydessä on haastateltu viisi (5) hakijaa. Haastattelut suorittivat perheoikeudellisten palvelujen esihenkilö Hanna Pantsu sekä johtava lastenvalvoja Milla Syrjänen. Hakemusten,​ työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion pohjalta tehtävää hakeneista henkilöistä on päätetty täyttää myös toinen lyhennettyä työaikaa tekevien viranhaltijoiden vakanssien käyttämättömistä päivistä/tunneista koostuva määräaikainen virka. Sosionomi YAMK ************** täytti parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet,​ joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

Päätös

Tämä päätös julkaistaan poikkeuksellisesti vasta 21.11.2023 päätösmenettelyssä sattuneen inhimillisen virheen vuoksi.

Päätän valita virkaan 14.8.2023 alkaen sosionomi YAMK ************** 31.3.2024 asti 3,5 kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

Hanna Pantsu, perheoikeudellisten palvelujen toimintayksikön esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut