§ 3 Neuvola-, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkärin vakanssin määräaikaisen sijaisuuden täyttäminen Lasten, nuorten ja perheiden ennaltaehkäisevissä lääkäripalveluissa

Lataa 

VAKEDno-2023-4725

Päätöspäivämäärä

14.12.2023

Päätöksen tekijä

Ennaltaehkäisevien lääkäripalvelujen ylilääkäri

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaisesti aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa,​ jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja,​ palvelualuejohtaja, tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla ylilääkärin toimivaltaan.

Kuvaus

Lisätietoja antaa:

Tiina Teivaanmäki puh: +358401859907

Tätä viranhaltijapäätöstä on hallintolain 51–52 § mukaisesti tarkistettu 13.12.2023 seuraavasti: kuvauskentässä kirjoitusvirhe päivämäärässä, kirjoitusvirhe korjattu. Kirjoitusvirheen korjaaminen ei vaikuta päätöksen muutoksenhakuaikaan. Päätös on julkaistu Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen verkkosivuilla 12.12.2023 ja lähetetty asianosaisille sähköisellä tiedoksiannolla 12.12.2023.

 

Lasten, nuorten ja perheiden ennaltaehkäisevissä lääkäripalveluissa on täyttämättömiä vakansseja. Koska kaikkia vakansseja ei ole saatu täytettyä, olemme palkanneet lääkäreitä myös määräaikaisiin sijaisuuksiin. Vakanssit ovat henkilöstösuunnitelman mukaiset ja palkkaukseen on varauduttu käyttösuunnitelmassa.

 

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on Suomessa laillistettu lääkäri. Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja valmiutta toimia neuvola-, koulu- tai opiskelijaterveydenhuollon lääkärinä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvuutta ja kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

 

Lääketieteen lisensiaatti Jenna Kauhanen osoitti yhteydenotollaan kiinnostuksensa neuvola-, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkärin vakanssin määräaikaiseen sijaisuuteen. Kauhanen täytti tehtävään vaaditut kelpoisuusehdot. Lasten, nuorten ja perheiden ennaltaehkäisevien lääkäripalveluiden ylilääkärit Tiina Teivaanmäki ja Tom Sundell haastattelivat Jenna Kauhasen 4.10.2023. Hakemuksen, työkokemuksen, koulutuksen ja haastattelun muodostaman kokonaisarvion perusteella lääketieteen lisensiaatti Jenna Kauhanen valittiin neuvola-, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon lääkärin sijaisuuteen 2.1.-1.3.2024.

 

Päätös

Päätän valita neuvola-, koulu- tai opiskelijaterveydenhuollon vakanssin määräaikaiseen sijaisuuteen lääketieteen lisensiaatti Jenna Kauhasen 2.1.-1.3.2024 väliselle ajalle. Työsuhteessa ei sovelleta koeaikaa.

Allekirjoitus

Tiina Teivaanmäki, Lasten, nuorten ja perheiden ennaltaehkäisevien lääkäripalvelujen ylilääkäri

Organisaatiotieto

Perheitä tukevat palvelut