§ 23 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen (id 1395), Lapsiperheiden sosiaalityö

Lataa 

VAKEDno-2023-4470

Päätöspäivämäärä

29.11.2023

Päätöksen tekijä

Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä neljä (4) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täyttivät kolme (3) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella kolme (3) hakijaa. Haastattelut suoritti Hanna Holmberg-Soto. Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä ********** täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Valintapäätöksessä painaa erityisesti valittavan pitkä kokemus lastensuojelun eri tehtävistä ja päivystystyöstä.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 56 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee muun alaisensa henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilön toimivaltaan.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
Hanna Holmberg-Soto puh. 040 703 1558

Lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystyksen sosiaalityöntekijän virka on ollut haettavana 25.10. - 8.11.2023 www.te-keskus.fi -sivut, vakinaisena täytettäväksi 9.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteen alkaessa sosiaalityöntekijä toimii lapsiperheiden sosiaalityön palvelualueella lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja perhesosiaalityön yksikössä hoitaen lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystykselle määriteltyjä tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän mukainen laillistus (Laki 817/2015 7§). Tehtävään valitulta edellytetään lisäksi kokemusta vastaavasta tehtävästä ja apotti- tietojärjestelmän käytöstä. Eduksi luetaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tuntemusta.

Päätös

Päätän valita sosiaalityöntekijän virkaan ********** 9.1.2024 alkaen toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla.

Allekirjoitus

Minna Makkonen, Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut