§ 24 Sosiaalityöntekijän viran täyttämättä jättäminen, id 1452, Lapsiperheiden sosiaalityö

Lataa 

VAKEDno-2023-4498

Päätöspäivämäärä

29.11.2023

Päätöksen tekijä

Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Päätöksen peruste

Määräaikaan mennessä virkaa haki kolme (3) henkilöä, joista yksi (1) täytti viralle asetetut kelpoisuusehdot. Yhtään haastattelua ei pidetty, koska kelpoisuusehdot täyttänyt hakija perui sovitun haastattelun.

Kuvaus

Lisätietoja antaa
Elisa Mäkelä

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen voimassa olevan hallintosäännön § 56 mukaan toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueenpäällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun henkilöstön. Palvelussuhteeseen ottamisessa on huomioitava kulloinkin voimassa olevat mahdolliset täyttölupamääräykset.

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 2 luvun 4 §:n mukaan virkasuhteeseen ottamisesta päättävä viranomainen voi perustellusta syystä päättää virkasuhteen täyttämättä jättämisestä.

Perheitä tukevien palveluiden palvelualueella lapsiperheiden sosiaalityön yksikössä on ollut haettavana perhesosiaalityön sosiaalityöntekijän vakituinen virka ajalla 8.11. - 24.11.2023. Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 7 § mukainen kelpoisuus.

Päätös

Päätän jättää sosiaalityöntekijän vakituisen viran täyttämättä kelpoisten hakijoiden puuttumisen vuoksi.

Allekirjoitus

Minna Makkonen, Lapsiperheiden sosiaalityön yksikön esihenkilö

Organisaatiotieto

Perheiden erityispalvelut