§ 10 Erityisosiaaliohjaaja

Lataa 

VAKEDno-2023-4238

Päätöspäivämäärä

5.12.2023

Päätöksen tekijä

Toimintayksikön esihenkilö, neuvonta ja asiakasohjaus alue 1

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 51 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Vuonna 2022 ennen toimialajohtajan virassaan aloittamista hyvinvointialuejohtajan toimivaltaan kuuluu päättää palvelualuejohtajien valinnasta. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla toimintayksikön lähijohtajan toimivaltaan.

 

Kuvaus

Lisätietoja antaa Kati Vuontisjärvi, toimintayksikön lähijohtaja 043 825 6376.
Erityissosiaaliohjaajan virka on ollut haettavana 1.-15.11.2023 täytettäväksi 1.12.2023- tai tai sopimuksen mukaan mm. seuraavissa julkaisukanavissa: Hyvinvointialueen Avoimet työpaikat - sivulla, TE- Palvelut, Rekrytointi.com, Duunitori, Kuntarekry sekä monet muut työpaikkasivustot.

Virkasuhteen alkaessa erityissosiaaliohjaaja toimii Vanhusten palvelualueella neuvonta ja asiakasohjaus yksikössä, alue 1 hoitaen seniorineuvonnan erityissosiaaliohjaajalle määriteltyjä tehtäviä.
Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävään valitulta edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luemme laaja-alaisen kokemuksen iäkkäiden parissa työskentelystä ja kyvyn hyödyntää monisektorista palveluvalikkoa asiakaskohtaisessa ohjauksessa, Apotti -asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen, ruotsin kielen taidon. Odotamme asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ammatillisuutta ja aktiivista työotetta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, päätöksentekokykyä,  sekä kykyä hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Pidämme tärkeänä ennakoivaa ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa, palvelujen asiakaslähtöisyyttä, vaikuttavuutta ja moniammatillista työskentelyä.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä seitsemän (7) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täytti neljä (4) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella neljä (4) hakijaa. Haastattelut suorittivat lähijohtaja********

Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä ******** täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 

Päätös

Päätän valita ******erityissosiaaliohjaajan virkaan 11.12.2023 alkaen kuuden
kuukauden koeajalla.
 

Allekirjoitus

Kati Vuontisjärvi, toimintayksikön lähijohtaja.

Organisaatiotieto

Kotona asumisen palvelut