§ 5 Kivistön hammashoitolan kalustehankinta

Lataa 

VAKEDno-2023-4477

Päätöspäivämäärä

8.12.2023

Päätöksen tekijä

Tehtäväaluepäällikkö, keskitetyt palvelut

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 46 §:n mukaan tehtäväalueen päällikkö päättää alle 60 000 euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla tehtäväalueen päällikön toimivaltaan. 

Kuvaus

Hankinnan kuvaus

Hankinnan kohteena on Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen Kivistön hammashoitolan kalusteet toimistoon, henkilökunnan tilaan, hoitohuoneisiin ja odotustilaan. Kalusteet tulee olla kokonaisuudessaan toimitettuina niin, että ne ovat asennettuina ja käyttökuntoon saatettuna 12.01.2024 mennessä. Hankinta on kertahankinta, ja hankintaan ei sisälly optiota.

Tarjousta pyydettiin muun muassa sähköpöydästä, toimistotuolista, vetolaatikostosta, odotustilan ja hoitohuoneiden pöydästä ja asiakastuoleista, naulakoista, sekä henkilökunnan tilan tuoleista ja pöydästä. Hankinta sisältää kuljetuksen ja asennuksen.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on pyytänyt tarjouksen Kivistön hammashoitolan kalustehankinnasta Modeo Oy:ltä. Sopimus tullaan tekemään yhden toimittajan kanssa. Tilaaja ei sitoudu tiettyihin tilaus- tai hankintamääriin.  

Liitteet:

Liite 1 Tarjous-230945_VaKe-Hyva_Kiviston_hammashoitola_14112023 

Päätös

Päätän hankkia Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle Kivistön hammashoitolan kalusteet Modeo Oy:ltä liitteenä olevan tarjouksen mukaisesti. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on noin 12 367 euroa (alv. 0 %). Hankintaan ei sovelleta hankintalakia, (1397/2016) sillä kysymyksessä on kansallisen kynnysarvon alittava tavarahankinta.

Sitova sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella, vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella.

 

Hankintasopimus 

Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella.

Allekirjoitus

Laura Seppälä johtava ylihammaslääkäri 

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue