§ 2 Hämeenkylä ID 1385

Lataa 

VAKEDno-2023-4757

Päätöspäivämäärä

13.12.2023

Päätöksen tekijä

Hoiva-asumisen palveluiden tehtäväalue 2

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 51 §:n mukaan aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan ja toimialajohtajien valinnasta. Hyvinvointialuejohtaja valitsee suorat alaisensa, jotka eivät ole toimialajohtajia. Lisäksi hyvinvointialuejohtaja päättää toimialajohtajan avoimen viran hoitajan. Vuonna 2022 ennen toimialajohtajan virassaan aloittamista hyvinvointialuejohtajan toimivaltaan kuuluu päättää palvelualuejohtajien valinnasta. Toimialajohtaja, palvelualuejohtaja ja tehtäväalueen päällikkö ja toimintayksikön esihenkilö valitsee alaisensa muun alaisensa henkilöstön. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla tehtäväaluepäällikön toimivaltaan.

 

Kuvaus

Asumispalvelujen esihenkilö ID104

 

 Asumispalvelujen esihenkilön virka on ollut haettavana 20.10-3.11.23 (www.vakehyva.fi ja www.mol.fi -sivut, vakinaisena täytettäväksi 01.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteen alkaessa asumispalvelujen esihenkilö toimii Hämeenkylän vanhustenkeskuksen hoivakoti 2:n esihenkilönä hoitaen hänelle määriteltyjä tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on Lain 559/1994 5 § mukainen laillistus tai soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon AMK- tutkinto. Tehtävään valitulta edellytetään kokemusta esihenkilö- tai vanhustyöstä. Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Määräaikaan mennessä tehtävää haki yhteensä neljätoista (14) henkilöä, joista kelpoisuusehdot täyttivät kaikki neljätoista (14) henkilöä. Haastatteluun kutsuttiin hakemusten perusteella viisi (5) hakijaa. Haastattelut suorittivat Kati Salo ja Helena Soilas. Hakemusten, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella tehtävää hakeneista henkilöistä Maarit Laakko täyttää parhaiten ne pätevyydet ja ominaisuudet, joita viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää. 
 

Päätös

 

Päätän valita virkaan Maarit Laakko 4.01.2024 alkaen toistaiseksi.

Allekirjoitus

13.12.2023
Helena Soilas
Tehtäväaluepäällikkö
 

Organisaatiotieto

Vanhusten palvelut