§ 52 Asukkaan asialla -hankkeessa tuotettujen psykoedukatiivisten videoiden ja palvelukorttien käännättämistä koskevasta hankinnast'a

Lataa 

VAKEDno-2023-4600

Päätöspäivämäärä

8.12.2023

Päätöksen tekijä

Konsernipalvelujen toimialajohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hallintosääntö 46 § (toimivalta hankinnoissa, sopimuksissa ja sitoumuksissa)

Kuvaus

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on saanut tarjouksen Filmbutik Oy:ltä koskien monikielisen verkkomateriaalin hankintaa Vantaa-Kerava hyvinvointialueelle. 

Monikielinen verkkomateriaali tuotetaan osana Asukkaan asialla -hanketta. Hankkeen yhtenä tavoitteena on tuottaa saavutettavampia palveluja ja lisätä viestintää. Monikielisen verkkomateriaalin avulla asiakkaat saavat tietoa palveluista ja tulevat niistä tietoisiksi. Monikielinen verkkomateriaali sisältää erikseen määritellyt animaatiot (39 310 €)  sekä palvelukortit ja avointen kohtaamispaikkojen kartan (17 600 €) kielillä ruotsi, englanti, viro, venäjä, somali, arabia, ukraina.

Tarjouspyyntö lähettiin kahdelle palveluntuottajalle, joiden katsottiin olevan kykeneviä tuottamaan palvelua. Tarjouspyyntöön vastasi 20.11.23 mennessä 2 palveluntuottajaa, mutta vain toinen palveluntuottaja jätti varsinaisen tarjouksen. 

Hankinnan arvo on noin 57 000 € (alv 0%). Vantaan ja Keravan hyvinvointialue ei sitoudu mihinkään tilausmääriin, vaan tilaa palvelua tarpeidensa mukaisesti.  

Hankinta on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 46 § mukaan tehtäväalueen päällikkö päättää alle 60 000 euron hankinnoista, sopimuksista ja sitoumuksista. Tämän kyseisen päätöksen tekee kornsernopalvelujen toimialajohtaja, sillä Asukkaan asialla - hankkeen kokonaisvastuu on korsernipalveluilla. 

Päätös

Päätän, että Vantaan ja Keravan hyvinvointialue hankkii Filmbutik Oy:ltä monikielisen verkkomateriaalin, jonka hankintahinta on noin 57 000 euroa.

Tämä päätös on ehdollinen siihen saakka, kun ylemmällä toimielimellä on mahdollisuus käyttää hallintosäännön 29 §:n mukaista otto- oikeuttaan. Sitova sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella, vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella.

Allekirjoitus

Mikko Hokkanen, toimialajohtaja

Organisaatiotieto

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue