§ 65 Kesärekrytointikampanjan suorahankinta Duunitori Oy:ltä

Lataa 

VAKEDno-2023-4881

Päätöspäivämäärä

27.12.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen peruste

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen hallintosäännön 47 §:n mukaan palvelualuejohtaja päättää alle 1 miljoonan euron hankinnoista,​ sopimuksista ja sitoumuksista. Asiasta päättäminen kuuluu em. määräyksen nojalla henkilöstöjohtajan toimivaltaan. 

Kuvaus

Suorahankinnan kohteena on kesärekrytointikampanjan hankinta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. Sopimus on määräaikainen ajalle 15.1.-6.2.2024. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on tarve hankkia kesärekrytointikampanja, joka tukee kesärekrytointia ja vahvistaa työnantajakuvaa. 

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on pyytänyt tarjousta kesärekrytointikampanjasta Duunitori Oy:ltä. Hankintaan kuuluu kolmen (3) somevideon tuottaminen hyödyntäen Duunitori Oy:n VaKelle aikaisemmin tuotettua materiaalia ja videosisältöä. Videoiden kohderyhmänä ovat erityisesti lähi- ja sairaanhoitajat. Tarjous sisältää kesärekrytointikampanjan suunnittelun ja konseptoinnin, kampanjoinnin eri alustoilla sekä tulosten raportoinnin.  

Hankinnan arvo sopimuskauden ajalle on 15 550 euroa (alv. 0 %).  

Hankintaan ei sovelleta hankintalakia, (1397/2016) sillä kysymyksessä on kansallisen kynnysarvon alittava palveluhankinta. 

Päätös

Päätän hankkia Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle kesärekrytointikampanjan palvelun Duunitori Oy:ltä ajanjaksolle 15.1 -6.2.2024. Hankinnan kokonaisarvo on noin 15 550 € (alv % 0). 

Sitova sopimus ei synny vielä hankintapäätöksen tiedoksi antamisella, vaan vasta myöhemmin tehtävällä erillisellä kirjallisella sopimuksella. 

Allekirjoitus

Anne Sivula, henkilöstöjohtaja

Organisaatiotieto

Hankinta