Aikuissosiaalityö- ja vammaispalvelut -jaosto, kokous 19.12.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 4 Tilannekatsaus Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen valmisteluun ja järjestämisvastuun siirtoon 1.1.2023 lukien

VAKEDno-2022-808

Perustelut

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtaja Kirsi Leväpelto on valittu tehtäväänsä aluevaltuuston kokouksessa 27.9.2022 §80. Toimialan palvelualuejohtajaksi on valittu Henna Kaukonen-Nyholm (aikuissosiaalityön palvelujen palvelualuejohtaja). Vammaispalvelujen palvelualuejohtajan virka on vielä täyttämättä.

Aikuissosiaalityön palvelujen toimialajohtaja sekä tuleva palvelualuejohtaja antavat kokouksessa tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen valmisteluun ja järjestämisvastuun siirtoon 1.1.2023 lukien. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Kirsi Leväpelto, Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimialajohtaja, kirsi.levapelto@vantaa.fi

Aikuissosiaalityö- ja vammaispalvelut -jaosto päättää merkitä tiedoksi tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aikuissosiaalityö- ja vammaispalvelujen valmistelusta ja järjestämisvastuun siirrosta 1.1.2023 lukien.

Päätös

Aikuissosiaalityö- ja vammaispalvelut -jaosto päätti merkitä tiedoksi tilannekatsauksen Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aikuissosiaalityö- ja vammaispalvelujen valmistelusta ja järjestämisvastuun siirrosta 1.1.2023 lukien.

Lisätietoja päätöksestä antaa aikuissosiaalityö- ja vammaispalvelujen toimialajohtaja Kirsi Leväpelto, kirsi.levapelto@vantaa.fi.