Vanhusneuvosto, kokous 30.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 9 Uuden jäsenen nimeäminen Vantaan ja Keravan etäpalvelujen kehittämishankkeeseen

VAKEDno-2023-1210

Perustelut

Vanhusneuvosto 1.12.2022 § 8

Vantaan ja Keravan etäpalvelujen kehittämishankkeessa kehitetään alueen ikäihmisten kotiin annettavien palvelujen palveluvalikkoa kattavammaksi ja paremmin asiakkaiden tarpeisiin vastaaviksi. Lähtökohtana on löytää oikeat asiakasprofiilit palvelun käyttäjiksi, kehittää etäpalvelujen palvelukuvaus, toimintamalli sekä esitys toiminnan vakiinnuttamisesta osaksi palveluvalikkoa. Hankkeen aikana tullaan kehittämään etäkotihoidon lisäksi kuntouttavia ja 
toimintakyvyn ylläpitämistä tukevia etäpalveluja. Hankkeen projektiryhmässä on nykyisellään edustajat Vantaan ja Keravan vanhusneuvostoista. Lisäksi hyvinvointialueen vanhusneuvosto voi asettaa projektiryhmään edustajansa. 

Päätösehdotus: Vanhusneuvosto nimeää edustajansa Vantaan ja Keravan etäpalvelujen kehittämishankkeeseen. 

Päätös: Vanhusneuvosto päätti nimetä Vantaan ja Keravan etäpalvelujen kehittämishankkeeseen nykyisten jäsenien Marja Leppäsen ja Kaisu Mäkisen lisäksi Timo Lahtisen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhusneuvoston edustaja Timo Lahtinen on 4.3.2023 toimittanut eroanomuksen Vantaan ja Keravan etäpalvelujen kehittämishankkeen projektiryhmän jäsenyydestä.

Ehdotus

Vanhusneuvosto päättää nimetä uuden edustajan Vantaan ja Keravan etäpalvelujen kehittämishankkeen projektiryhmään.

Päätös

Vanhusneuvosto päätti nimetä Mikko Raunion edustajaksi Vantaan ja Keravan etäpalvelujen kehittämishankkeen projektiryhmään.

Kokouskäsittely

Asian käsittelyn jälkeen pidettiin kokoustauko klo 14.33-14.39.