Nuorisovaltuusto, kokous 4.9.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 39 Ilmoitusasiat

VAKEDno-2023-1605

Perustelut

Nuorisovaltuuston tietoon halutaan saattaa seuraavat ilmoitusasiat:

  • Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston edustaja vieraili Pirkanmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuuston kokouksessa 12.8.
  • Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallitus on kokouksessaan 13.6. § 177 Vaikuttamistoimielinten toimintasääntöjen hyväksyminen hyväksynyt nuorisovaltuuston, vammaisneuvoston, vanhusneuvoston sekä monikulttuurisuusasian neuvottelukunnan toimintasäännöt.
    • Aluehallituksen 13.6.2023 § 177 hyväksymässä nuorisovaltuuston toimintasäännössä nuorisovaltuusto myöntää läsnäolo- ja puheoikeuden nuorisovaltuuston kokouksiin lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimialajohtajalle, Vantaan ja Keravan nuorisovaltuustojen koordinaattoreille sekä lähidemokratia- ja osallisuuslautakunnan nimeämälle edustajalle ja varaedustajalle. 

  • Nuorisovaltuuston 7.6. järjestetyssä kokouksessa § 29 jättämä aloite "Aloite nuorisovaltuuston edustuksesta Keski-Uudenmaan pelastuslautakunnassa" on viety 22.8. aluehallitukselle tiedoksi. Pelastuslautakunta käsittelee asiaa kokouksessaan 6.9.2023.

Ehdotus

Nuorisovaltuusto päättää merkitä ilmoitusasiat tiedoksi.

Päätös

Nuorisovaltuusto päätti merkitä ilmoitusasiat tiedoksi.